Kumulatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağol hocam değerli bilgiler için. Peki backlinkler vs yeni domaine gectikten sonra iptal edince gücünü kaybetmez mi yeni domain, mesela 6 ay gecti site oturdu eski 301lerin hepsini iptal ettik. ,( yenilemeyince haliyle iptal olacaktir ) sonucu ne olur sizce
Sen olayi yanlis anladin.
Siteler 1 2 3 var

1 2 yonlendirdin.
2 makheme kapatti 2 3 e yonlendirdin. 1i 3e yonlendirdin. sem tasbiki hic baglantiyi kesme.

Benim anlatmak istedigim film sitesidir baska bir sitredir surekli domain degistiriyordur. ozman 1-2-3-4-5-6-7-8-9 domain varsa 1 ve 9 haricindekiler kesilebilir seklinde anlatmaya calistim.
Tabi kesilince guc kesilir.

Mutevazi siten varsa 3 domain yonlendirdiysen tabiki uzatacaksin. Benim anlatmaya calistigim film siten gibi site varsa. Asagida bireaz daha toparladim. Mesajinitesaduf gordum alintilamamissin.
Asagida biraz ekledim. istersen ozel mesaj at.
------------------
ISte o yuzden en mantiklisi 3 domaini uzatmak ama sektor ne
Ben sey dusundum, hani film siten vardir mahkemeliksin, o zamana kadar zaten biliniyor belli bir sure sonra.
Adam zaten engellenen domainler backlink kazansa da ugrasmaz. Dusunsene adam 100 kere 301 cekcek 100 domain mi uzatcak.

Eger mutevazi projende 2-3 yonlendirme yapacaksan ve ortadaki domain uzun suredir yayinda ce vok backlink kazandirysa uzatacaksin. 3nude tabiki.

301 kesersen etki duser aynen. baslantisi kesilen domainin backlink gucu ana domaine aktarilmaz.