Merhaba r10 ailesi,
🔥 BİTMEK BİLMEYEN BOT YAZMA DERDİNE KÖKTEN ÇÖZÜM!
Profesyonel Sınırsız Bot Oluşturma & Veri Çekme & Api ve Veri Yönetim Scripti (BuVeri PHP Scripti)
Script hakkında bir kaç bilgilendirme mesajı ve biraz daha altında script hakkında detaylı bilgileri okuyabilirsiniz.
Tanıtım videomuz ve kurulum videomuz en aşağıdadır. Tanıtım videomuzda daha sade bir şekilde anlatım yaptım. Videoyu izleyerek scriptimizin özelliklerini keşfedebilirsiniz.
Demo videomuz en aşağıdadır. Demoyu test etmek isteyenlere 1 günlük test lisansı verilecektir. Scripti indirip kendi sunucunuzda kullanabilirsiniz. Demo lisans anahtarı için lütfen r10 dmden mesaj atınız.
BU FIRSAT KAÇMAZ! İLK 15 GÜN ÖZEL LANSMAN FİYATI!
Her domain başına 1 kere satın alıp ömür boyu kullanın. Admin panelden otomatik güncelleme desteği. İndirimli satış fiyatımız 2.950 TL. Bu Fırsat 4 Kasım 2025 Tarihine Kadar Geçerlidir! İlk 15 gün. Sonrasında 4.200 TL normal satış fiyatı üzerinden olacaktır. Satın almak için tıklayınız Nasıl satın alınır?
1. Yukardaki satın almak için tıklayınız bağlantısından ücretsiz üye olun.
2. Banka hesabımıza doğrudan indirimli fiyat üzerinden ödeme yapın. Not: Sipariş numaranızı banka açıklama kısmına eklemeyi unutmayınız.
3. Bir kaç dakika sonra siparişinizi onayladıktan sonra scripti indirip kendi sunucunuza kurabilirsiniz.
Para iadesi var mı?
Yazılımın dijital doğası gereği
iade yapılamamaktadır. Gereksinimler
VPS/VDS Sunucu önerilir. Bu sayede Cron Job, Composer ve Headless Chrome gibi özelliklerden tam performansla yararlanabilirsiniz.
Gerekli kütüphanelerin kurulumu için sunucunuzda Composer erişimi bulunmalıdır.
PHP 8.3 önerilir.
Dakikalar içerisinde istediğiniz kadar bot yapabileceğiniz scriptimizi tanıtmak istiyoruz.
Günler süren bot uygulaması yapma, kod yazma, veritabanı oluşturma adımına son.
Herşeyi sizin için otomatik yapan BUVERİ scriptimiz tam size göre.
Kimler kullanabilir?
Sitelerden veri çekmek isteyenler. Bu çekilen verileri csv, excel veya api dokumanı ile dağıtım yapmak isteyenler.
Hem veri çekme paneli hemde bot oluşturma panelidir. Api dokuman hizmetleri de verebilirsiniz.
Hiç kod yazmadan herşeyi panelden hızlıca ayarlayabilirsiniz.
Çok kısa sürede istediğiniz kadar siteden verileri çekin ve bunları diğer projeleriniz için hazır hale getirin. Hemde kısa bir süre içerisinde.
İşini büyütmek, yeni projeler geliştirmek veya rakip analizinde bir adım öne geçmek isteyenler için devrim niteliğinde bir çözümü sunmaktan gurur duyuyoruz:
Tam Otomatik Web Veri Yönetim ve Dağıtım Scripti!
Artık
saatlerce kod yazmaya, veritabanı ayarlamaya veya API dokümanı hazırlamaya son! Her şey, birkaç tıkla yönetebileceğiniz akıllı bir panelde toplandı.
🔑 Bu Script Neden Eşsiz?
Sadece bir "veri çekme botu" değil, işinize hız katacak tam teşekküllü bir veri yönetim panelidir.
Özellik: Kodsuz Veri Çekme Botu Açıklama: İstediğiniz siteyi tanımlayın, hangi verileri (metin, resim, dosya) çekeceğinizi seçin. Gerisini script halletsin! Kod bilgisi
GEREKMEZ.
Özellik: Otomatik Veri Yönetim Paneli Açıklama: Çektiğiniz tüm veriler, kategori ve site bazlı düzenlenmiş tablolar halinde panelinizde. Her şeyi tek bir yerden yönetin.
Özellik: Tek Tıkla API Dokümantasyonu Açıklama: Çekilen her bir veri tablosu için
otomatik, kullanıma hazır API uç noktası ve dokümanı oluşturulur. Veriyi çek, anında diğer platformlara (mobil uygulama, e-ticaret siten v.b.) dağıtmaya başla!
Özellik: Gelişmiş Depolama Seçeneği Açıklama: Çektiğiniz resim ve dosyaları
Wasabi, Amazon S3 gibi bulut depolama servislerinde veya yerel sunucunuzda güvenle saklayın.
Özellik: Dışa Aktarım Kolaylığı Açıklama: Topladığınız verileri saniyeler içinde
Excel (.xlsx) ve
CSV formatlarında dışa aktararak dilediğiniz yerde kullanın.
Özellik: Sınırsız Kullanım İmkanı Açıklama: Sınırsız sayıda bot, sınırsız sayıda proje ve sınırsız sayıda tablo açma özgürlüğü. Projelerinizi dilediğinizce ölçeklendirin.
Özellik: Uzaktan Tek Tıkla Güncelleme Açıklama: Scriptimizi satın alan müşterilerimiz,
admin paneli üzerinden tek bir tıkla en son özelliklere ve güvenlik güncellemelerine kolayca erişebilir.
💡 Hangi Projeleri Hayata Geçirebilirsiniz?
Bu script, sadece veri çekmekten fazlasını sunar. İşte aklınıza gelebilecek bazı iş modelleri ve projeler:
- E-Ticaret Rakip Analizi: Rakip sitelerdeki ürün fiyatlarını, stok durumlarını ve yeni ürünleri anlık çekerek fiyat optimizasyonu yapabilirsiniz.
- Niş İçerik Agregasyon Portalları: Belirli bir konu hakkındaki (örneğin: son dakika teknoloji haberleri, döviz kurları, emlak ilanları) farklı sitelerden verileri çekip, kendi portalınızda toplayarak yayınlayabilirsiniz. (API sayesinde mobil uygulamaya veri göndermek çok kolay!)
- Fiyat Karşılaştırma Siteleri: Farklı e-ticaret platformlarındaki aynı ürünlerin fiyatlarını çekerek kârlı bir fiyat karşılaştırma platformu kurabilirsiniz.
- Veri Satışı: Topladığınız değerli, güncel ve yapılandırılmış veriyi, otomatik API dokümanı sayesinde diğer işletmelere veya geliştiricilere ücretli/ücretsiz olarak dağıtabilirsiniz. (Yeni bir gelir kapısı!)
- İlan/Emlak/Oto Portalları: Farklı kaynaklardaki ilanları tek bir veritabanında toplayıp, kendi profesyonel ilan sitenizi kurabilirsiniz.
- SEO Çalışmaları: Belirli anahtar kelimelerle ilgili web sitelerinden yüksek hacimli, düzenli içerik çekerek kendi siteniz için benzersiz içerik havuzları oluşturabilirsiniz.
Veri Çekme Dertlerine SON! Mantık: ÇEK, DOLDUR, KULLAN! SINIRSIZ PROJE OLUŞTURUN.
Veritabanı açma, kod ile bot çalıştırma, sunucu bakımı gibi teknik dertleri unutun. Sizin tek odak noktanız:
Hangi veriyi çekeceğim ve bu veriyle hangi projeyi kuracağım?
Scriptimiz, veri çekme sürecini
'Veri Çeker, Veritabanına Kaydeder, Diğer Platformlara API Dokümanı ile Dağıtır' üçgeninde tamamen otomatikleştirir.
Hemen şimdi iletişime geçin ve dijital dünyadaki sınırsız veri gücünü kendi projeleriniz için kullanmaya başlayın! Tanıtım Videosu
Kurulum Videosu
Sarı siteden veri çekme videomuz için tıklayınız