Merhaba arkadaşlar, Uzun vadeli bir plan yapmayı düşünüyorum ve bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Aşağıdaki hedeflerim var: Sorbil’in yıllık aboneliğini almayı düşünüyorum (çok sayıda eğitim erişimi açısından) Ama aynı zamanda Udemy üzerinden spesifik kurslarla ilerlemek de aklımda Hedeflerim şunlar: Adobe Photoshop öğrenmek (temel + orta seviye) İngilizceyi C1 seviyesine çıkarmak Ufak da olsa kodlama öğrenmek (web temelleri: HTML, CSS, JavaScript gibi) Şimdi soru şu: Sorbil’in yıllık planı bu kadar farklı alanı kapsamak için mantıklı mı? Udemy üzerinden spesifik kurslar seçmek — Photoshop, İngilizce ve kodlama için ayrı ayrı — daha mı verimli olur? Siz kullananlar varsa Sorbil nasıl? Yıllık plan almayı düşünenler var mı? Udemy’de hangi kurslar önerirsiniz? (Türkçe ya da İngilizce olabilir) Hangi öğrenme biçimi bana daha uygun olur? (özellikle İngilizce C1 hedefi için) Deneyimi olanlar varsa, kullandığınız platformdaki artı/eksi yönleri paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca bütçe, zaman ayırma durumu vs. göz önünde bulundurursak sizin önerileriniz benim için çok değerli olacak. Teşekkürler, yorumlarınızı bekliyorum.