Emeğine sağlık hocam hepsini okudum
Peki 301 yapılmış domani de yeni bir domaine 301 yapmak istersek. 301 yapilmis eski domaindeki 301leri yeniye mi 301lemek doğru, yoksa öylece bırakmak mi
Hocam orda soyle yapmak lazim.
Diyelim 1 eski domain 2 yeni domain (2. yeni domain mahkeme kapatti) Bizde 3. domaini aldik.
Bu kez 1'den 3e yonlendirirsin. tabi 1. sitedeki htcaccess filan editlenecek tekrardan 3 domaine gore.
2. alinan domain zaten bos domain biliyorsun, onuda 301 ile 3e yonlendirirsin.
Cunku google indexte hala 2. domain indexleri var. Bu sekilde 2. domain linkleride 3.e yonlendikten sonra , zaten aylar icinde google'daki domainler 2'den 3. domain olacak.
Ozaman yani bu gerceklestikten sonra, google arama sonuclarindaki tum indexler 3. site indexi olduktan sonra, 2. domainin 3. domian yonlendirmesini iptal edersin. 2 domainide artik yenilemezsin.
Bu kez elinde 1 siteden 3 siteye yonlenen ve googleda 3. domainli indexler kalir. Bu sekilde.
Bu arada binlerce kelime yazdik, konu sahibinden ne bir tesekkur ne bir begeni ne de r10 aldik
Sitesine baktim duzelmis, bu konuyuda okumustur diye tahmin ediyorum. En azindan burdakileri yapmasa bile bir insan tesekkur eder yahu

.
Sonra insanlar bilgi paylasmiyor. Haklilar yani.
Buda bir serzenisti
iyi calismalar