Evet arkadaşlar bu akşam başıma şöyle bir olay geldi.

Bu gece domain bakıyorum ve İngilizce inanılmaz bir domain buldum ama öyle böyle değil, hani omrumde / hatta omrunuzde sanırım daha iyisini bulamam / bulamazsınız ve ciddi, sektörel bir domain. Açık arttırma değil bostaydi. Binlerce dolar edeceğini biliyorum. Hemen bunu Workspace'ten alayım dedim, tam ödemeyi gecicem Google Workspace'te ödeme onaya düştü. Benden kredi kartı ve kimlik fotosu istedi. Daha önce 7 - 8 domain aldım sorun cikmamisti. O an aceleyle fotoları çekip gonderdim. Birde ne göreyim bir mail geldi 48 saat sürebilir gibilerden. Haydaaa. Sonra hemen başka firmaya giriş yaptım almayı deniyorum bloklu gözüküyor. Ödemeyi Workspace'ten yapmamıştım, ama dolu gozukuyordu nasıl öyle olabilir diye düşündüm. 10 DK sonra Workspace mail geldi ve payment kimlik kredi kartı onaylandı dedi. Hemen ödeme aşamasına geceyim dedim. Peki bitti mi? Hayirrrrrrr. Arkadaşlar Workspace şöyle bir olay var, domaini yazıp ödeme ekranında çıkarsanız veya bir sebepten ödemede kesilirse, işleme tekrar baştan başladığınızda o domaini secemiyorsunuz, domaini attığımızda uygun gözükmüyor. Bilmiyorum belki geçicidir ama o an işlem olmuyor. Neyse sonra Google gecmisi açtım ve işlemin kesildiği sayfayı bulup ödemeyi gerçekleştirdim. Sonunda domaini almıştım. Üstünden büyük bir yük kalktı. Rahatlamıştım. Hayatımda yaşadığım en büyük aksilikti diyebilirim.

Not: (60 gun bekleme süresi var) Domaini sattigimda buradan yorum atan herkesi etiketleyip paylaşacağım. Çünkü doğal olarak sizi çok meraklandirdim.

Peki ya sizin başınıza gelen en büyük aksilik Neydi?

Teşekkür ederim.