💬 Merhaba Değerli R10 Üyeleri,

Ben Tayfun, 1990 doğumluyum. Bodrum’da yaşıyorum ve 149 GRT yeterliliğe sahip bir yat kaptanıyım. Son 5 yıldır denizcilik sektöründe aktif olarak çalışıyorum.
Bu mesleği bilenler iyi bilir; sezonluk işlerde kış aylarında iş bulmak oldukça zordur. Yazın kazandığım gelir, yıl bitmeden harcamalara gidiyor. Kışın ise geçimimi sağlamak için garsonluktan satışa, barmenlikten geçici işlere kadar farklı alanlarda çalışıyorum.
Ancak artık bu döngüyü kırmak, dijital alanda istikrarlı bir gelir elde etmek istiyorum.
Uzun süredir üzerinde çalıştığım “Denizden Dijitale” adında bir projem var. Kendi konseptimi oluşturmak, vlog çekmek ve sosyal medyada özgün içerikler üretmek istiyorum.
Fakat hayat şartları, kira, borç, geçim derdi derken bu projeye tam anlamıyla odaklanamıyorum. Şu an işsizim ve hem ayakta kalmam hem de bu hayalimi sürdürebilmem için aylık 50-60 bin TL civarında bir kazanç sağlayabileceğim bir iş yapmam gerekiyor.
Bu noktada belki siz değerli R10 üyelerinden biriyle iş birliği yapabilir, ya da sizin yoğun olduğunuz alanlarda destek verebilirim.

🔧 Yeterliliklerim:

• WordPress web sitesi tasarımı ve yönetimi
  • Kanva, CapCut, Adobe Premiere gibi tasarım ve video edit araçları
  • Yapay Zeka araçları: ChatGPT, Gemini, Suno.ai, Stable Diffusion, ElevenLabs, nano , midjourney (2 yıldır aktif kullanıyorum)
  • Logo, banner ve sosyal medya tasarımları
  • Video çekim ekipmanım mevcut: Action 5 kamera, gimbal, yaka mikrofonu
  • Bodrum çevresinde emlak, tanıtım veya sosyal medya içerik çekimi yapabilirim
  • Dijital strateji geliştirme, içerik optimizasyonu ve AI destekli iş geliştirme konularında çözümler üretebilirim
Yeni konulara hızlı adapte olurum, zaman yönetimim güçlüdür ve iş disiplinine önem veririm.
Kısacası “sadece iş arayan biri” değil, ürettiği işe değer katan bir ortak veya destekçi olmaya hazırım.
Eğer dijital tarafta desteğe ihtiyacınız varsa ya da ortak çalışabileceğimiz bir alan görüyorsanız, bana ulaşabilirsiniz.
Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Ayrıca fikirler konusunda da desteklerinizi bekliyorum ne yapabilirim - çok fazla zamanım yok borçlar sıkıştırıyor 2 haftada iyi kötü bir çark sistemi kurup para akışı sağlayabileceğim bir iş modeli fikirlerinizi bekliyorum .

Herkesin yolu açık, kazancı bereketli olsun.
— Tayfun Kaptan