Alex34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Oturmuş, konsepti belli, düzenli olarak içerik üretilmiş bir YouTube kanalı satın almak istiyorum.
Aradığım özellikler:
  • Aboneleri ve izlenmeleri organik, gerçek etkileşimli olmalı.
  • Belirli bir konsepti/nişi olması önemli (örneğin: bilgi, teknoloji, eğitim, hobi vb.).
  • Kanalın düzenli bir geçmişi olmalı, haftada en az 1 video ile devam edilebilecek bir yapıda olması tercih sebebidir.
  • Telif ve topluluk kuralları ile ilgili sorunu olmayan kanallar değerlendirilecektir.
Bütçe kanalın kalitesine, nişine, abone sayısına ve etkileşim oranına göre şekillenecektir.
Satış yapmak isteyenler detaylı bilgi (abone sayısı, izlenme istatistikleri, gelir durumu, niş bilgisi) ile özelden ulaşabilir.
Teşekkürler.
  • Kanal henüz 2 aylık taze ve önü çok açık bir kanal. İçerik fikri sınırsız diyebilirim yani uzun yıllar kanalı yüksek ivmede devam ettirebilirsiniz ve kanalın3 Kasım’a kadar içeriği planlı yani üretime 4 Kasım’da başlayabilirsiniz. Kanalı tamamen acil paraya ihtiyacımdan dolayı satıyorum. Kanalın aylık gideri 500 Tl civarında fakat benim birlikte çalıştığım bi editör ekibi var aylık 4.000 Tlye suya sabuna dokunmadan kanalı devam ettirebilirsiniz. Video üretim ve paketleme süreci oldukça basittir bir videonun üretimi yaklaşık 20 dakika sürmektedir. Kanalı alan kişiye tüm sistemi anlatacağım uzun ve detaylı bir video vereceğim.
  • Kanal URL: (Yalnızca satın alacak kişiye verilecektir)
  • Kanal Abone Sayısı: 1535
  • Son 2 Aylık izlenme süresi: 24.000 Organik
  • Toplam Görüntülenme Sayısı : 89.000 Organik
  • Son 90 Günlük shorts görüntüleme sayısı: Shorts yok
  • Kanal Kategorisi ve Dili: Belgesel, Eğitim - Türkçe
  • Hesap Durumu: Tertemiz
  • Marka hesabı mı? İlk mail var mı?: Marka Hesabı
  • Hesap Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2025
  • Özel URL Uygunluk:
  • Topluluk Özelliği: Açık
  • Katıl Butonu: Kapalı(açılabilir)
  • Adsense Detayları : Satışa dahil değil - değiştirilebilir
  • Para Kazanma Durumu ve Onay Tarihi: Pk açık, 9 Eylül
  • Kanalın aylık geliri: 6.000 TL
  • Fiyat: 65.000 ( 5.000 şu an kanalın içinde var Ekim için)