Herkese iyi akşamlar. Kimseden yardım felan istemiyorum içimi dökmeye geldim. Sayın admin kategori doğrumu bilmiyorum. Standartların üstünde bir maaşım var aşırı fazla bir maaş da değil ama çok şükür diyelim neyse ama gel gelelim ki bende artık yaşım 31 olmasına rağmen 60-70 yaşına gelipte hayatta bir halt başaramamış ihtiyar hissiyatı var. Çabalıyorum çabalıyorum ne kadar çabalarsam çabalıyım geriye gidiyorum. Ailevi sağlık sorunlarından dolayı bir birikimim kalmadığı gibi çok şükür sağlık sorunlarınıda çözmüş gibiyim. Etrafa baktığım zaman yaşıtlarımın meslektaşlarımın hayatı ben den resmen en az 10 yıl önde. Bunu gördükçe kıskanmıyorum daha iyileri nasip olsun azmetmişler kazanmışlar Allah daha çok versin lafım yok. Bana gelince 'abi ne kadar çabalarsam o kadar batıyorum' komik gelebilir ama gerçek bu. (Bu arada evliyim) Site açtım adsense bağladım (günlük 3-5 krş) youtube de bir şeyler yapmaya çalışıyorum (sonuç vasat) eşime artık bir şeyler kazanmak için şu işe giriyorum demeye utanıyorum artık. Hep destekçim ama ne bileyim ya sıkıldım mk. Kafanızı ütüledim. İyi geceler ❤️ lütfen şunu yap bunu yap demeyin şöyle yardımcı oluyum demeyin sadece yazmak istedim.