Merhabalar global bir shorts kanalım var konusunu açmıştım. Başlarda güzel gidiyorken bir anda 0 izlenmeye başladı. Attığım shortslar resmen akışa düşmüyordu. Eminim hepimizin başına geliyor bu ve gerçekten büyük moral bozucu.
@Ghostilla; Hocama bu durum hakkında bir iki soru sormuştum. Shorts yapıp atmaya devam et dedi ve haklıydı. Üstüne baya yabancı kaynaklara baktım. Önerilen şeyler şunlardı.
- Spama düşen akışa düşmeyen videoları liste dışına alın (Kesinlikle silmeyin)
- Bir kaç gün ara verin
- O hesapla başka videolar izleyin, yorum atıp beğeni atın. Bir nevi etkileşime girin. (Bu süreci telefonumdan yaptım)
- Ve tekrardan yüklemeye devam edin.
Bunları Yaptıktan sonra ilk videomu yükledim ve 29k izlendi ve arkasından 2 video tekrar aynı şekilde akışa düşmedi. Tekrar yukardaki süreci denedim ve sonraki video 25k izlendi.
Şimdi ise edit tarzımı değiştim ve son attığım 3 video izlenme istatistiği bu şekilde. Sanırım sonraki eşik, araştırdığıma göre 30k Barajını geçmek.
Son attığım videolardan birinin izlenme bölgesi genel olarak böyle. İlk başta %50 civarı amerika diyordu.
Genel kanal analitiği. Şu an attığım her video min 25k izleniyor. Kanal şuan 1 aylık olmasına bir kaç gün kaldı. Her türlü yoruma öneriye açığım
Hocam bende şöyle bir problem var gün içinde attıgım ilk short izleniyor bazen 100k oluyor fakat gün içinde attığım 2. shorts 0 da kalıyor..bunun çözümünü biliyormusun..günde 2 shorts atmam lazım..