sürekli hissediyorum. Ana mesleğim Motion Graphic. Ek olarak Video ve Grafik tasarım yapıyorum. Forum için video ağırlıklı çalışıyorum. sosyal medyada o kadar güzel şeyler görüyorum ki sanki ben taş devrindeyim bu insanlar 3000 yılında gibi. bununla da şöyle başa çıkıyorum gördüğüm ve güzel bulduğum herşeyi hemen bilgisayarda kendim yapıyorum. üstüne eklemeye çalışıyorum. sürekli olarak mesleki eğitimlere seminerlere katılıyorum. her gün geliştirebildiğim kadar geliştiriyorum kendimi.
Bizim sektörün laneti bu hocam

yapay zeka vs derken güncel olan sürekli değişiyor uyum sağlamak çok zor. seminerlerde güncel olana değiniyorlarsa ne mutlu hocam, güncel olanı taklit ederek öğrenmek de mantıklıymış deneyeceğim bunu
hocam sadece iş olarak baz almazsak sanıyorum hemen hemen herkeste bi geride kalma hissiyati vardır
orası zaten kaçılmaz hocam
Kümülatif bilgi işleme ve bilgiyi işlevsel işe koşma süreçlerinde yapay zeka bizim önümüze geçiyor. Birkaç yıl sonra büyük projeleri de çıkarıp online'ın çoğunu tamamen ele geçirirler. Tüm içerikler tekelleşmeye başlar. Yaratıcılık azalır. Biz hattatlar matbaaya yeniliriz. Türkiye ise bu sırada 3'le 2'yi toplayamayan Kumru'yla ve içi boş yerli milli propaganda zırvalarıyla oyalanır. Tekerrürlü bilindik olaylar devam eder.
bu açıdan doğru söz hocam. benim konumda biraz bu senaryoda biz ne yapacağıza odaklanıyor gibi