aofkampus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhabalar,

Hali hazırda yöresel ürünler üreten fabrikamız mevcut burada bir ile ait toplamda 12 gıda ürününü üreterek kendi mağazalarımızda ve e ticaret sitemizden satışını hatırı sayılır şekilde yapıyoruz.

İldeki toplam 60 ay yakın coğrafi işaret tescilli ürün var ben yeni bir alan adıyla buradaki yerel üreticiler ile anlaşarak bu ürünlerin hepsini tek çatı altında satmak istiyorum. Bunun için bir e ticaret yazılımı tasarlam yada hazır olarak alıp kullanmam gerekiyor. Tercihim açık kaynaklı bir yazılım olması ki ileride ihtiyaç duyacağım eklenti app vs kendim yapamazsam bile destek alabileyim.

Var olan sitemiz markamız üzerine oturmuş bir marka adı olduğu için kendi sitemizden satmayı düşünmüyorum ki çoğu ürünü farklı üreticilerden alacağım için sorun yaşamayayin.

Bunun için sizce hangi yazılımı kullanmam gerekiyor? Toplamda maksimum 100 ürün olabilir, ileriki dönemlerde belki üreticilere kendi mağazalarını actira bilirim yada onlardan alıp direkt marka oluşturup kendi adımla da satabilirim.

Kafam bu konuda biraz karışık değerli önerileriniz bekliyorum ona göre yol belirleyecegim.

Saygılarımla
E-Ticaret olarak shopify kullanabilirsiniz, size bir de bu durumda bir hukuki destek gerekiyor, daha önce bu tarz işlerle uğraşmış sağlam bir avukat lazım size.