yunus_exe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı is yerinde calıstıgım kisiye gecen ay telefon sattım ben isten cıktım kendiside isten cıkmıs isten cıkınca bunu aradım hani odeyemeyeceksen fln direkt cihazımı ver ugrasmayalım yok dedi muhattabın benim 18imde tık atıcam paranı vs sahıs suan telefonları mı acmıyor boyle bir sey basıma gelmesin geldiginde onlemim olsun diye anlasma imzaladim calıstıgımız yerin kasasında daha sonrada kasanın kamerasından video kaydını aldım hatta whatsapptan satısla alakalı konusmalarda mevcut cihazim iphone 16ydı 26k ya vermistim 5i Pesin 21i bu ayın 18i odemeli ama dedigim gibi cevap vermiyor engellemis polise gittim sikayetci olmak icin fln biz bakmıyoruz alacak verecege dedi suan napıcam ne yapmalıyım hic bir fikrim yok bi fikir verebilicek veya yol gosterebilicek biri var mı yardımcı olur mu bilmiyorum ama daha sonra ogrendim kendisi karakola imza atiyormus zaten yani bilmiyorum ne yapmalıyım
bir anlaşma imzaladıysa mahkemeye ver eğer bi anlaşma yoksa boşuna uğraşma derim.Herkese önerim borç veya borca mal vermeyın sız uzulcegınıze karsı taraf uzulsun