Üstad sen buraların hissi tarafını temsil ediyormuşsun ben ilk defa bugün rastladım bir önceki paylaşımında endişe etmiştim şimdi içim ferahladı.
bir sorum bir de anım var.
3 ayrı iflas sonrası bir yandan sigorta uw konusunda gelişme çabasındayım mobingin tillahını görüyorum ailem sırt çevirdi gelirim az oturduğum ev satıldı tahliye olacağım adam böbrek nakli için geliyormuş Antalyaya felan can ciğer bi dostum var çocuk allah var hiç incitmedi ama kız isteme söz vs olacak ailesi ordudan gelecek gelemedi hiç haberim olamadan 2 aya yakın ötelemiş finalde şirket arabasında uyumaya başladım hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim biri
Sana yardım etmek benim nasibimmiş dedi dünyam değişti ağır dindar değilimdir ama Erden Timurun tasavvuf hakkındaki söyleşilerini dinle mutlaka anlayacaksın.
Gelelim soruma ben genelde şeytanın avukatlığını yaparak konuları sorgular değerlendiririm patronlarıma amirlerime özellikle derim bunu sürekli bir karşıt yorum veya soru gelir benden bunu sana karşı algılama konuyu etraflıca değerlendirmek için yapıyorum diye belirtirim ben senin bu örnekte neredeyim?
Selam olsun,
5 satırda konu özelinde bir değerlendirme yapmam yakışıksız olur. Sizi de yanlış bir şey yazabilirim ki bunu hiç istemem.
Yani bölük pörçük birçok konudan bahsetmişsiniz ve hepsi birkaç satırlık. Önü ne arkası ne vs. bir bağlam yok.
Şimdi şöyle böyle demem benim gözümde densizlik yapıyorum gibi gelir.
Sorgulamak candır o konuda her zaman şeytanın avukatlığını yapmaktan yanayım ama sizin durumları tam bilmediğim için size yönelik bir şey demem.