youtube marka hesabı olarak 500 tane kanala izin veriyormuş. sizce mantıklı mı? bir tanesine bir şey olsa spam vs kapansa hepsi tehlikede direkt ilişkilendirir. o yüzden bir özellik var diye izin veriyor diye biz o şekilde kullanacağız diye bir şey yok "aynı IP den kanallara girince sorun olmaz" mevzusu da mesela böyle, sorun olmaz teorik olarak ama youtube ilişkilendirir mutlaka ve bu ilişkilendirmenin algoritmada bir karşılığı olması kesin. kanalda pk kapandığında bu usulsüz bir şeylerle ilgiliyse aynı hesaba bağlı diğer marka hesapları aynı IP den aynı bilgisayardan girilen hesaplarda da sorun olabilir, planlamada ise youtube izin veriyor ama buna da bir kural koydu mu bilmiyoruz. yani videoları zamanlayınca diyelim genellikle manuel yüklerken bir tanesini de zamanladık böyle sorun olmuyorken onlarca videoyu zamanlama durumunda izlenim vermiyor olabilir. bunları hep düşünmek zorundayız.

Wolters197 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam video planlamanın bende ciddi etki ettiğini düşünüyorum çünkü bunu kendim deneyimledim ama bir yandan da saçma geliyor youtube neden böyle bir şey yapsın.Bilgisayar başında olmadan yüksek boyutlu videodaları da ancak planlayarak yükleyebiliyoruz bu soruna çözüm bulamadım