Toplu mail gönderimi yapacaksanız kendi vds sunucunuzu kurup kullanırsanız daha uygun fiyatlı olur...
sadece bilgilendirme mail gönderecekseniz tr tüm firmalarda gizli kısıtlama var arkaplanda, saatlik 60-100 mail sınırlaması var hesabınız otomatik span alırlar artık smtp çalışmaz, firmaya sordugunuzda flood yapıyorsunuz diye uyarı alırsınız hesabınızı kapatabilirler bile...
vds alsanız bile yine flood yapamasanız tr tüm firmalar bunda size ileride sıkıntı çıkartacaktır yada sürekli sisteminiz bozulacak, mailleriniz gitmeyecek...
toplu mail yada mail sorunları yaşamamanız için hizmetler var google, amazon vs yada farklı yerli firmalar en son 1 yıl önce bakmıştım bazıları bunu 100k mail gönderimi gibi paketler yapmışlardı... o tarz hizmet alacaksınız buda maliyetli oluyor genelde ve yine birşeylerde mutlaka bir kota oluyor...
flood yapamnıza karışmayan bir firmadan vds alın sunucunuzu alın...
profesyonel birinden destek alarak sunucuyu kurun ve güle güle kullanın...
NOT : flood yapıları eğer binlerce anlık mail gönderimleri vs yapıyorsanız sorunsuz diye bir sistem yoktur, google gibi hizmetleri kullanabilirsiniz onları tam test edemedim ama sanırım onlarda problem yok, eğer yerel firmalardan alırsanız kendiniz mutlaka kurumsal mail, hotmail outlook,gmail gibi maillere mail gönderip testlerinizi yapın yada mail test araçlarını kullanabilirsiniz, çoğu firma yapılandırmasaı çok berbat durumda hem hacklenebiliyor hemde rdns, hello adresi gibi bazı hatalar yapıyorlar buda microsoft kullanıcıları, yahoo vb. mail kullananlara mail gitmemesine neden oluyor, mail bir çok ince ayarı var tek tek yazamam

aklıma gelmiyor ama genelde rdns, spf vb. bunlarda sorunlar çıkıyor, tr firmaların hepsinde sorunsuz çalışsa bile bazı günler birşey oluyor bozuluyorlar nedeninin bilmiyorum ama maalesf hizmetler çok kötü...
uzun not yazdım
iyi forumlar...