Uzunera221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gorev sıtes ı suan rekabet fazla hovcam en kotu ıhtımele 300tl ye domaın alsanız 250-300 e de hostıng daha uyguna da gıdebılırsın 1000tl-2000tl arası da scrıpt hanı duz hesab 2500tl yapar ama rekabet cok fazla oldugu icin ıyı dusunun derım
Metin2sms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce işlettim cok şükür günlük 100 kişi giriyordu siteye ama ilgilenilmesi gerekiyor ve iş kovalaman lazım
ben ekmeğini yedim sattım alan kişide hala kullanıyor

şuanda piyasada cok hazır temalar var eğer bu işe giriceksen tamamen site Uİ UX tasarımı iyi olması laızm
+ görev harici sitede üyeleri tutmalık birşey yapmalısın mesela günlük ödül - çark vs
umarım ismin gibi güzel görev sitesi açarsın hocam <3
Uzunera221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gorev sıtes ı suan rekabet fazla hovcam en kotu ıhtımele 300tl ye domaın alsanız 250-300 e de hostıng daha uyguna da gıdebılırsın 1000tl-2000tl arası da scrıpt hanı duz hesab 2500tl yapar ama rekabet cok fazla oldugu icin ıyı dusunun derım
hayırlısıyla başladık, masrafı biraz artırarak çeşitli para yatırma yöntemleri eklettim güzel site oldu gibi ceptenparakazan.com

Metin2sms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce işlettim cok şükür günlük 100 kişi giriyordu siteye ama ilgilenilmesi gerekiyor ve iş kovalaman lazım
ben ekmeğini yedim sattım alan kişide hala kullanıyor

şuanda piyasada cok hazır temalar var eğer bu işe giriceksen tamamen site Uİ UX tasarımı iyi olması laızm
+ görev harici sitede üyeleri tutmalık birşey yapmalısın mesela günlük ödül - çark vs
umarım ismin gibi güzel görev sitesi açarsın hocam <3
hayırlısıyla başladık, dediğiniz gibi oldu isim ceptenparakazan.com