Mr.SEO sistemini ilk deneyimleyen kişilerden biri olduğum için gerçekten çok memnunum. Üstelik sistemin geliştiricisiyle telefonda birebir görüşme fırsatım da oldu. Kendisinin ürüne olan hakimiyeti, detaylı bilgisi ve çözüm odaklı yaklaşımı beni fazlasıyla etkiledi.

E-ticaret sitemde hem niş hem de genel ürünlerim üzerinde denemeler yaptım. Sistem sayesinde yalnızca etkileyici ve SEO uyumlu ürün açıklamaları değil, aynı zamanda profesyonel düzeyde blog makaleleri de oluşturabildim. Sonuç mu? Gerçekten olağanüstü.

Ortaya çıkan içerikler hem dil açısından hem de SEO performansı bakımından mükemmel. Üstelik sistem yalnızca yazı üretmekle kalmıyor, oluşturduğu içerik için otoriter sitelerden backlink sağlıyor, aynı zamanda kendi sitemdeki ürünlerle iç linklemeler de yapıyor.

Eskiden SEO çalışmaları için günde yaklaşık 4 saat ayırmam gerekirken, şimdi sadece yarım saat içinde tüm süreci yönetebiliyor ve geri kalan zamanda keyfime göre takılabiliyorum.

Ayrıca sistem, web sitemi baştan aşağı analiz ederek yapılması gerekenleri detaylı şekilde raporluyor ve birçok işlemi otomatik olarak kendisi gerçekleştiriyor.

İşlevsellik açısından tam anlamıyla 10 üzerinden 10.