Hocam selamlar,
bu konuda %1 oranda hakta verebilirsiniz adamın profilini inceledim adam python üzerinde çalışmalar yapıyor
biliyorsunuz belki bir proje yaparken biliyorsunuz vgc valorant kapalı olsa bile çalısıyor hadi çalışmadı diyelim başlangıçta vanguard tray sistemi var yani windows açılırken hertürlü tarıyor adam şikayetçi olmuş hile kullansa kullandım der spoofer atar geçer dediğim gibi bir projede eğer ekran tarama mousemove gibi bir komut ile iş yaptıysa eğer program açık şeikilde bi valoya bakayım diyerek girmiş olabilir ve injecte olmuş olabilir bunlar olası şeyler
valorant bu konuda biraz hassas yani hile kullanma bi yazılım indir açma direk valorant senin pc'ni tarıyor bununla ilgili youtubede videolar var coğu insan özel dosyalarım var diyerek valorant iindirmezler
spoofer konusundada piyasada spoofer yapan var driverli her pc açıldığında serialler otomatik random oluşuyor şahsen ben kullanıyorum işim gereği
MOTHERBOARD
Manufacturer Product SerialNumber
X25U06 FHMX3597HTQ OWJFWWX4
bu tarzda her saniye bunlar random değişiyor
format attığında eski serialler geri geliyor tamamen driverli spoofer
bu tarzda yazılım kullanabilirsin banın kalkınca format atar girersin valoya
dediğim gibi açmadım diyorsa açmamıştır yazdığı python vs vs bir araç ban attırmıştır geçmiş olsun tekrardan
@WebKadir;