Merhaba arkadaşlar bir işim için param yetmedi bende hem kullanmadığım hemde para edebilecek ürünleri mi topladım denedim ve satışa koyuyorum tek tek satışı uzun zamanımı alacak bu yüzden yarı yarıya fiyat veriyorum hepsi 3500 tl (pazarlık yok kargo bana ait) kocaeli elden teslim edebilirim.Açıkçası hepsinin değerine baktım kravat ve saat bu para ediyor tabi sizin kararınız kendi hesabınızı yapabilir soru sormak isterseniz sorabilirsiniz.
Sadece toptan arkadaşlar tek tek ürünlere fiyat vermemenizi rica ediyorum tek tek kendim de satabilirim biliyorsunuz ki.
Ayrıca steam hesabımı da satıyorum onunda fiyatını tam yarıya düşürdüm az önce ilgili konu :
https://www.r10.net/oyun-dunyasi/456...post1089822598

Sekio 5 saat kordon ve cam değişmeli otomatiktir kolunuza taktıktan 3-4 dk sonra çalışmaya başlar şuan çalışıyor.

Laptop şarj aleti lenovo uyumlu max 5 kez kullanıldı.

2 adet 5 metre 3 adet 2 metre cat6 kablosu sıfır.

Bu iki cihazı dayım vermişti sağdakine göre adaptör yok elimde bilmiyorum soldakini ise açınca şöyle bir ekran var altta açılınca çıkan ekran var.

İki adet sıfır hdmı 1 metre biri diğeri yarım metre.

Bunlar da sıfır cat6 to usb diğeri çoğaltıcı mı tam emin değilim.

İkiside çalışıyor test ettim.Çalışmayanları attım zaten.
4 adet Type C üstteki 3 ü sıfır en alttakini 2-3 kez kullandım
Beymen kravat Hiç giyilmedi sıfır.
Sıfır ürün.

Asus orjinal şarj aleti çalışıyor sorunsuz.
Bunlarda yanında göndereceğim hediyeler kabul ederseniz.
mouse 4-5 aylık sessiz mouse ortadaki kaydırma butonu sorunlu yapabilirseniz şuan sıfırı 600 lira.
Vozol çalışıyor 2 gün zor içtim tütünlü kakaolu mu nedir önermem

Fotoğrafını çekmeye üşendim 4 adet daha sıfır ama paketisiz cat6 kablosu iki küçük type C kablosu daha vereceğim.