projede birkac radikal degisiklik yapmak zorunda kaldim. oncelikle 11 dil halen aktif ama icerikleri simdilik sadece ingilizce uretiyor sistem. diger dilleri zamanla ve sirayla aktif etmeyi dusunuyorum cunku maliyet tahminimden fazla tutuyor.
suanda yayinda olan icerik sayisi 9792. her gece 01:00'de bir bolge icin LLM icerikleri uretiyor, boylece site icerigi surekli guncel kaliyor.
suana kadar siteninhic hiti yok, cunku hic bir seo calismasi yapilmadi.
yinede 3 aramada gostermis google. bu biraz cesaretlendirdi sanirim.
sifir hit ile adsense basvurusunu yaptim biraz once, bakalim sonuc ne olacak.
mobil uygulamalar da hazir ama adsense basvurusunun sonucunu bekleyip ondan sorna yayina alacagim. bu arada daha once hic admob denemeyimim olmadi.prosedur hakkinda hic bir fikrim yok ama gemini bu konuda da beni dogru yonlendirecektir diye tahmin ediyorum.
son olarak index olayi var. sadece sitemap'i ekledim, baska birsey yapmadim. sitemap'de her gece 02:00'de yeniden olusturuluyor. ayni sekilde LLMs.txt dosyasi da otatik olusuyor.
bu arada sitemap index sayfasi 317 alt sitemap'i listeliyor. projenin yapisi geregi bu sekilde kurgulamak zorunda kaldim. tum dilleri ve ozellikleri aktif edersem aylik 70M civari icerik uretecek sistem.
google henuz 11 sayfayi indexledim diyor ama site:domain.com diye arattigimda cok daha fazlasi oldugunu goruyorum.
bugun sosyal medya profillerini duzenleyip ilk paylasimlari manuel yapacagim. sonrasinda twitter, facebook, instagram ve pinterest paylasimlarini otomatik yapacak bir sistem dusunuyorum. youtube short, tiktok ve instagram reals icin iceriklerden nasil otomatik video olusturup paylasacagim henuz bir fikrim yok ama mutlaka buna da bir cozum bulacagim.
bir sonraki guncelleme adsense hesabi onaylanip, mobil uygulamalari yayina aldigimda olacak.