Merhaba, 26 yaşındayım ve r10 üzerinden 6 yıla yakın zamandır satış yapıyorum. Bir çok proje tamamladım, yaptım ve battım

Sonunda bir projeyi bayadır devam ettiriyorum. Şimdi yapmış olduğum ve bana asgari ücretten fazla gelir getiren panelime yeni özellikler ekleyip daha da büyük oynamak istiyorum.
Boş hayaller satmıyorum. Bir çok web sitem var. Aktif gelir getiriyor. Yeni bir panel ile TR de olmayan bir panel yapmak istiyorum. Ben bir yere kadar getirdim. Yazılım yatırımı ve reklam yatırımı gerekiyor. PANEL SEO İLE İLGİLİDİR.
Yarı zamanlı yapmış olduğum SEO işlerinde aktif işimin yoğunluğu sebebi ile bir panel yaptırmıştım. Zamanla o panel bir pazarlama sitesine döndü ve aktif olarak gelir getiriyor. Bu projemi kendi imkanlarım ile geliştirdim bir seviyeye getirdim. Şimdi daha profesyonel yazılımcı ve reklam ile gelirleri en az x5 yapmayı hedefliyorum.
Mevcutta panelim:
9. Ayda: 12.600 TL
8. Ayda: 6500 TL
7.Ayda: 3000 TL
En son 10. ayda ise bugün ile 2500 TL sadece
bir kalem üründen gelir elde etmiştir. Toplam 2 farklı gelir kaynağı vardır. O da aylık 15.000 TL den fazla gelir elde etmektedir.
Panelime:
12 tane paket özelliği ve 2 tane de ayrı satış özelliği gelecektir.
Bunların yazılım maliyetini ve reklam maliyetini bir kısmını ben karşılayacağım.. Bir kısmı içinde yatırımcı arıyorum.
En fazla 2 adet yatırımcı arıyorum.
Toplam beklediğim yatırım:
35.000 TL Bu yatırım ile hisse, hak, ortak olmuyorsunuz. Yatırmış olduğunuz tutara ek kazanç vaat ediyorum. Sözleşmeli şekilde yatırımınızı güvence altına alacağım. Yatırımcıya vermiş olduğum garantiler:
1. iş başarısız olursa 6 ay sonra yatırımına ek %40 vereceğim.
2. İş başarılı olursa 6 ay sonra yatırımını ona geri %150 olarak geri vereceğim. + 10.000 TL de ek bonus.
3. İsterse yatırımcıya 3 ay sonra yatırımın geri %25 ini verebilirim.
Not: Yatırım başarılı olur olmaz kısımları kendi aramızda yaptığımız toplantı ile belirlenecektir.
Not: Bu kadar gelire sen neden kendin yapıyorsun diyenler toplu cevap: Araç kredisi, borçlar ve diğer giderler ile maaşımda bir şey kalmamasıdır.
R10 hesabım ortada, panelim hakkında bilgi vericem. Sesli görüşme yada İstanbul Anadolu yakasında yüz yüze görüşmeye hazırım.
Başarılı olursam daha uzun vade ortaklık yapabiliriz ve güzel gelir elde edebilirsiniz.
WP İletişim:
0532 651 6814