Fazla takılma 20 yıl önce bende yaşadım aynı konuları, hatta foruma uzun süredir girmiyorum diye üyeliğimde silinmiş, tekrardan bir daha davetiye ile üye olmuştum. Forumda alıcıysan sorun yaşamazsın. Fakat satıcı yada hizmet veren taraftaysan forum kurallarını tam bilmiyorsan eksik bir paylaşımda bulunduysan yada hala forumun mevzuatlarını karşılamayacak durumdaysan rakiplerin seni ihbar ediyor. Dolayısı ile adminlerde kural gereği olması gereken uyarıyı yapıyor yada kural neyi gerektiriyorsa onu uyguluyor. Fakat benim benim merak ettiğim bazı konular daha var. Adminler R10 şirketi çalışanı mı yoksa biz gibi kullanıcı olup gönüllü olarakmı seçiliyorlar. Gönüllü olarak seçiliyorlarsa, gönüllü olarak admin yada moderatörlüğe seçilmiş arkadaşlar kendi ticaretleri için kendi arkadaşlarını kayırma durumu söz konusu olabilir mi? Bu benim kafama takılan bir düşünce. Yetkili bir arkadaş bu konuda bizi aydınlatırsa mutlu olurum. Diğer tarafdan şunuda söylemek isterimki R10 kadar zevkli bir forum artık yok desek yeridir. Dolayısı ile dışarıdaki sosyal hayattada şu durum geçerlidir. Sen ufak tefek söylentilere takılmazsan iyi davrandığın sürece zarar görmezsin. Fakat zorbalar senden zarar görmez fakat kendisi gibi bir zorbaya denk gelirse hayatının hatasını yapabilir. Şöyle bir dönemde kimseyle ne takışacaksın nede ters yapana cvp verecek vakit ayıracaksın. iyilikten anlamayan kişilerden direk uzaklaşın vesselam saygılarımlar iyi forumlar dilerim herkese.