Bende sizi kinin tam tersini yapmışım hocam millenicom da sorun yaşadığım için konya firmasına katkım olsun diyerek gıbırnete geçtim. Şuanlık aşırı bir sorunum yok arada nadiren ufak tefek kesintiler oluyor (her firmada olduğu gibi).
Millenicom da aynı sizin gibi bir müşteri hizmetleri sorunu yaşadım ilk başta 100mbps internet anlaştım birkaç ay sonra 1000mbps internete yükseltme yaptım. Ay ortasında güzel teklif olduğu için ay sonunu beklemedim en fazla 24 saat içinde internetiniz 1000 Mbps olarak güncellenecektir dendi. Ay sonuna kadar bekledim işimin yoğunluğu nedeniyle ay başında belki düzelir dedim düzelmedi. Aradım yazdım arıza kaydı oluşturdum aradığım zaman internetim 80mbps üstüne çıkmıyor diyorum bana bir sorun yok diyor. Bu birkaç kez tekrarladı daha sonra firma değişikliği için Xdsl numaramı istiyorum size mail veya SMS ile gönderilecek diyorlar ne gelen var ne giden. Daha sonra arama aldım genel müdürlükten. Arayan hanımefendi gerçekten internetin düşük hızda çalıştığını söyledi. Şükür dedim cumartesi olduğu için pazartesi günü dönüş yapılacağını belirtti müsait olacağım saat söyledim. Ne arayan oldu ne soran 1-2 aramadan sonra Xdsl numaramı almayı sonunda başardım ve gibirnete geçtim.
Biraz karışık oldu ama kısaca müşteri hizmetleri Rezil bir firma. Sonrasında 100mbps kullandığım internet için 1000mbps fatura ödemek istemediğimi söylediğimde işte yok fatura kesildi artık düzenleme yapılamaz şöyle böyle vs. Dendi kimseye önermeyeceğim rezil bir firma.
İyi forumlar.