Plaka diye geçer işlenmemiş olanlar kağıt gibidir keserek verirler onlar da alım satım kaybın daha az ama 6.200 ise yine yüksek vermiş ben ambalaj içindeki gram külçe yi 6.200 sandım o olsa iyi idi fiyat. Has altın da plaka olan da üzerine 3-5 TL koyup satılır normal de. Satışını devlet yasakladı hocam külçe görünümlü ambalajlı gram altınlar var ya onlar da sorun yok. 10 gram ise dert etme yapacak bir şey yok uzun vadeliyse daha da alacak isen pazartesi saat 12 gibi falan ve sonrasın da saat 5 den önce başka bir kaç yere daha fiyat sorsan sana daha iyi olur hangi şehirde sin bilmediğim için profilin de Adana yazıyor oranın piyasasını bilmiyorum o yüzden çok bir şey diyemem sen bir kaç yer den daha fiyat al mutlaka
Sizce kuyumcu kabul eder ise 50 lira farklari verip 500 liraya külce olanlari mi alayim sizce hocam yarin bigun en azindan sertifikasiz diye satmasi elden cikarmasi zor olmasin diye yatirim icin aldik ama en az zarar ettiricek sekilde almak benim icin cok daha iyi olucak capimiz belli uc kurusa muhtac oluyoruz yeri geliyor