Has altinin satisi yasak mi hocam cunku bugun gittigimde bahsettiginiz kucuk kulce tekliler yoktu pazartesi gelir ama onun fiyati 6.250 dedi has altin alicak isen onu 6.200 sayarim onuda pazartesi alirsin ayni sey hatta has altin senin icin daha iyi isciligi yok denicek kadar az dedi sizce napayim bi 10 gram kadarin ucretini odedim pazartesi almaya gidecegim
Plaka diye geçer işlenmemiş olanlar kağıt gibidir keserek verirler onlar da alım satım kaybın daha az ama 6.200 ise yine yüksek vermiş ben ambalaj içindeki gram külçe yi 6.200 sandım o olsa iyi idi fiyat. Has altın da plaka olan da üzerine 3-5 TL koyup satılır normal de. Satışını devlet yasakladı hocam külçe görünümlü ambalajlı gram altınlar var ya onlar da sorun yok. 10 gram ise dert etme yapacak bir şey yok uzun vadeliyse daha da alacak isen pazartesi saat 12 gibi falan ve sonrasın da saat 5 den önce başka bir kaç yere daha fiyat sorsan sana daha iyi olur hangi şehirde sin bilmediğim için profilin de Adana yazıyor oranın piyasasını bilmiyorum o yüzden çok bir şey diyemem sen bir kaç yer den daha fiyat al mutlaka