piyasa kan ağlıyor hocam toptancılar bile indirim üstüne indirim yapıyor. işlek caddeler yan yana sırayla çelik takıcılar doldu son 3 yılda. istanbuldaysanız bakırköy meydana, kadıköy’e bakın anlayacaksınız.
e ticaret olarak ise kesin bir şey diyemem özel reklam yöntemleriniz vs varsa . ama orada da rekabet yüksek . sadece büyük firmalarla değil şirketleşmemiş , shopier üzerinden evden satış yapan genç kızlarla da rakip olacaksınız . popüler bir kaç ürünü instada aratın post paylaşanların büyük kısmında yeni hesap yazar.

ciddi düşünüyorsanız çin’le uğraşmanızı tavsiye etmem aslı astarından pahalıya gelir. bir de aynı modelden fazla almanız gerekebilir o şekilde. Onun yerine 5-10 toptancı gezip bütçenize göre 2 şer adetten çeşit yapmak daha mantıklı . fiyat farkı da fazla olmaz karşılaştırırsınız çin kaynağınızla