ErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış düşünüyorsun hocam. Telefon ile aradın bağlandın diyelim diyeceksinki şu arızam var bakacak evet görüyorum diyecek bilmem ne kayıt oluştuyorum diyecek vs kaydı açacak sisteme düşecek arıza ile ilgilenin kaçıncı sırada açtı isen. Gidecek süren zaten 10 ila 20 dk arası bazen 30 dk bağlandın etti sorunun derdini anlattın.

Mobil uygulaması yada web sitesi üzerinden arıza kaydı açman bir kaç dakika. Kaydı açtın oda arı ile ilgilenen birimin sistemine düşecek kaçıncı sırada açtı isen.

Aslında 2 sin de de arıza kaydını açmış oluyorsun 2 side sisteme düşmüş oluyor açtığın sırada 2 sinde de de arızan ile ilgileniyorlar. Telefonda açınca hemen çözülmüyor sonuç da yada telefon ile kayıt oluşturdun diye sıra önceliği olmuyor ki. Teknolojiyi kulanmayı bilen insanlarız hocam hadi bilmiyor olsak evet haklısın derim de teknolojiyi kullana bilen birisi inatla telefonda yetkili çabası mantıksız geliyor. Kendini yoruyorsun boşa gir mobil uygulama yada sitesine aç kaydı geç kendine kasmana deymez. Müşteri olarak karşında arayıp konuşacak muhattap istiyormu insan evet istiyor ona lafım yok haklısın ben de aynı kafada oluyorum ama düşününce de sonuç aynı zaten diyorum o yüzden direk kayıt açıp geçmek daha kolay oluyor.
orası öyledir, ama en ilkel yol telefon ile çözmek. en ilkel yolu başaramayan şirketle gerçekten işim olmaz. diğer şirketlerde arayıp 3-5 dakika konuşarak ve aynı zamanda diğer işlerimi hallederek çözüyordum sorunu. dönüş isterse 1 saat sonra olsun.
bunlar bi de utanmadan sms gönderiyor kopma problemi tespit edilememiştir diye. keyfimizden arıyoruz sanki.
adamla dalga geçer gibi iş yapıyorlar, alternatif çözümleri benim değil onların üretmesi gerekir hocam. benim derdim bu