Enes42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sorun olur hocam onda sıkıntı yok da, karşımda muhatap yok.
onu tuşla bunu tuşla, bir insana bağlanacam diye bekle, sonra bir ses internetinizde problem tespit edilememiştir deyip kapatsın telefonu. 2 kez denedim 2sinde de aynısı.
yeni abonelik kısmından bağlandım, orada da arıza kaydınız yok diyor.
arıza kaydım nasıl olsun diyorum, olayı anlatıyorum. arıza kaydınız yok arıza kaydı açmalısınız diyor.
4-5 kez anlattım onu tuşla bunu tuşla, internetinizde sorun tespit edilememiştir diyip yüzüme kapatıyor. arıza kaydı oluşturma diye seçenek yok, veya karşında canlı bir insan yok ki durun durun kapatmayın diye araya girelim...

bugün millenicom'da ilk defa müşteri desteğine bağlanmam gerekti ve bu firma benim için direkt bitti...
atladığın şey şu hocam aslında bizim insanımız ben de dahil sorunu direk birinie anlatıp çözmek istiyoruz. Firmalar ise hem bu trafiği hem de burada çalışana yapacağı masrafı kısmayı hemde kullancıya daharahat olsun mantığı gibi gibi şeyler ile destek talebi atılmasını uygulatıyorlar. Siz arayıp sorunu anlatıp arıza kaydı açsanız da sonuç da hemen çözülmeyecek destek talebi ile arıza kaydı da açasanız heme çözülmeyecek sıraya alınacak o yüzden aslın da mantık aynı çözülme süresici aynı olacak arızanın. Buna çok takılmamak gerekli önemli olan ideal hizmeti ala bilmek.