C# Exe Şifreleme Hizmeti (Obfuscator, Obfuscation, Protector, Encryption, Encryptor, Anti de4dot, Anti Dnspy, Anti Cracker)

Anti debug
control flow max
string encryption
Code virtualization method 1
aritmethic obuscation
stack confussion
add junk
fake obfuscator
fake forfields ve for methods
encrypt strings
encrypt constant
virtualize methods
protect ILDASM
Anti Debug
Anti Tracking
Rename Symbols
Resource Compress
Resource Encryption
Pattern Flow ve Mask Obfuscation
Import Protection
Debugger detector


Yukarıda ki işlemlerden sonra programınızın ILSPY programlar ile kaynak koduna bakılmaya çalışırsa görecekleri şey sadece bu olacak. Tüm proje anlamsız bir yapıya dönüşecek hiçbir form veya en ufak stringi bile okuyamayacaklar.




Bu işlemlerin ardından projenize Themedia 2.xxx ile max protect uygulanır ve proje PE formatına çevrilir yani c++ ile kodlanmış bir exe gibi olacaktır. Ayrıca projeniz de ekli olan bütün referans dosyaları (dll vb.) themedia bundler ile exeye gömülecek tek bir exe dosyasına çevrilecektir.
Themedia bir şekilde bypass edilse bile yukarıda bulunan korumalara takılacak. 5 Katmanlı gelişmiş bir şifreleme yapısı kullanıyoruz.
Final Sonuç


Exe başına ücret : 1500₺
Telegram: solvencoder

Not: Sadece c# dili ile yazılmış programlar için hizmet veriyoruz, diğer kodlama dilleri için iletişime geçmenize gerek yoktur.