serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Çok naifsiniz gerçekten ben bir insan olarak teşekkür edeyim size.
Ben kendi konularımda yanıt vermiyorum sonuçta yazmışım yazacağımı insanlar istediğini yazabilir diye ama sizin ince görüşünüz için teşekkür etmek istedim.
Her insanın gördüğü manzara kendi bakış açısıyla orantılıdır diye düşünür cevap yazmamaya dikkat ederim.
Bazıları kibirden bazıları ukalalıktan zannediyor ama nitelik ve nicelik ayrımı yapıyorum yani.
Ne kibirden ne de ukalalıktan, kimseyi kafaya takmayıp hakedene hakettiğini, haketmeyene haketmediğini gösteriyorsunuz aslında.
Ben kafaya biraz fazla takarım, saçma bir düşünceyi, gereksiz bir yanıtı sizin gibi görmezden gelip, ağırbaşlı olup beğenip geçemiyorum.
Kanımın hızlı akmasından kaynaklı muhtemelen. Siz en iyisini yaparak, kalp kırmıyor mesajı beğenip geçiyorsunuz.
Kırk alimi bir delil ile ikna edip, bir kişiyi kırk delil ile ikna etmek için uğraşmaya ve deveye hendek atlatmaya gerek yok.
Bu aralar forumda sıkça rastlıyorum, insanlar ticaret harici samimiyet kuramıyor, çıkarı yoksa hiç gelemiyor.
Oysa ki açtığınız bir çok konuyu okuyup incelemeye fırsatları olsaydı size bu önyargıyla yaklaşamazlardı. Selam olsun