serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Başlıkta soruyu açamadım burada bir tık uzun halini yazacağım.
R10'nu diğer platformlardan ayrı tutmamızı sağlayan ve bizim için özel olmasını sağlayan o şey sizce nedir?
Selamlar olsun üstad,
Uzun hali olsun olmasın R10'u diğer platformlardan ayıran 1. en büyük özellik webmaster kategorisnde globalde aktiflik ve ziyaretçi olarak 1. olması gerçekten webmaster forumu olarak hem TR hem globalde şuan R10 benzeri site yok.
Bunun harici burada gerçek anlamda bir dayanışma var yaklaşık 12 yıldır forum üyesiyim foruma üye olduğum zamanlar toy dediğiniz seviyenin bile altındaydım arkadaşlar hiçbir zaman bunu inkar etmem ama inanın bugün geldiğim seviyenin ve verdiğim emeğinin neredeyse tamamı bu forumdan edindiğim tecrübeler ve arkadaşlıklarım sayesinde oluştu

Olumsuzluklar kötü durumlar vs hayatımızın her noktasında oluyor arkadaşlar forumda ahh şu oldu bu oldu diye sitem etmeyin gerçekten buranın kıymetini bilin. Benim bu süreçteki kazanımımın tecrübelerimin çoğunluğu forum sayesinde oldu.
R10 harici başka hiçbir webmaster platformunda o sitenin üyesinin özel bir durumu olduğunda tüm forum üyelerininin ve yöneticilerinin dayanışma içinde yardımcı olduğunu mesela başka hiçbir webmaster değil neredeyse forum sitesi camiasında bile göremeyiz ya da çok nadir görürüz.