Hocam, neyin ispatı Allah aşkına? Polis, görevi olmadığı hâlde Polnet sorgusu yapıyor. Hiç görmediniz mi tanıdıklarının çıkarlarını gözeten memur? Aynısı Balıkesir Edremit ilçesinde başıma geldi; anında adamlar doluştu olduğum yere. Polisin bana dediği şey ise Sen ne karışıyorsun, işine bak. oldu.
+ olarak gelen adamlar öldürecek kafaları milyondu Polis geldi, sadece izliyor; Dağılın diyor. Bizlere, polise diyorumki: Tut, bişey yap. Ben aradım, şikayet ettim; bunları bundan ötürü toplandılar polisler sadece beni uzaklaştırıyor. Adamların hepsi alkollü bişey içmisler belli. Ben polisimiz isini yapmaz demedim; o ismi illa bulurlar, birisinden dedim. Bulamaz diyorsanız, sizin dediginizi yapsın. Yarin oburgun adama zarar geldiginde vicdani yükünü siz omuzlayın. Zaten cezaevlerinden sürekli af ile suçlular salınıyor bizim ülkemizde suç işlemekten korkan suçlu varmı hocam yaşadığınız yer çok güvenli olabilir ama türkiyenin her yeri aynı değil.
@Yeniceri;
//
Mesaj okunabilirlik açısından yapay zekayla düzelttirdim olay aklima gelince sinirle karisik kurusuk yazmisim.
Ülkemizde her alanda olabileceği gibi, emniyet teşkilatında da liyakatsiz çalışanlar olabilir. Fakat benim size sorduğum soru farklıydı. Siz, "Bilgilerinizi paylaşırlar" dediniz ve kesin konuştunuz. Ben buna dair kanıt istedim. Çünkü söylediğiniz husus doğru değil. 112'ye yapılan ihbarlar, konusuna göre sınıflandırılır. Çağrıya cevap veren, şikayetinizin ne olduğunu ve nerede gerçekleştiğini sorar. Akabinde ya emniyete ya jandarmaya aktarır. Burada sizin şikayetiniz alınır ve ilgili birimlere aktarılır. Bu birimler ihbarı yapanın kimliğini göremez. AHxxxx CExxx şeklinde bilgi aktarılır. Bu yüzden telefonla yapılan ihbarlarda kimliğiniz saklanır. Fakat yine de emin olmak için, "Kimliğimin gizli tutulmasını istiyorum" diyebilirsiniz.