temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman hocam dur zaten beni ,çıldırtıyorlar hatırlatma,Türkiye ye yaptıkları eşitsizlik yüzünden inanılmaz sinirleniyorum,kaç defa tartıştım,malesef ülkemizdeki içerik üreticilerine yönelik böyle adaletsiz davranıyorlar,
dün burdan bir arkadaş,yabancı kanal görmüş müzik kanalı, böyle müzik kanalı bende yapayım mı dedi,bi baktım 18 artı yapay zeka videolar la dans müziği yayınlanmış,
dedim sakın yapma onay alamazsın dedim,ama onların para kazanması açık dedi,çünkü onlar yabancı, hersey serbest onlara dedim, malesef durum bu
doğru demişsiniz. aslında güzel bir fırsat var. siz de güzel paylaşımlar yaptınız ama maalesef konu hepimizi aşıyor. bir sanatcı tıkı almanın faydası var. benım ona fırsatım kalmadı. yapanlar onu almayı denerse daha iyi olur. Ama en önemli püf nokta video yayınlama hızı. Mesela on videoyu aynı gün yüklediniz ama yayın tarihleri haftada bir. Onu öyle görmüyor. Diyor kı bu adam spamcı bi gunde 10 video yukledı dıyor. Bunu demeyeceği zaman da olacak ama kanal en az 1 yılı geçmeli videoalrı etkılesımlerı yukselmeli. O zaman kurallar esnemeye baslıyor.