Aynı sekılde merak etmeyın bizim de kapandı. Benim bir arkadasım var o da ben gibi bu işle uğraşıyor. onunki de benden 15 gun önce falan kapatıldı. Biz de karar aldık başka platformlarda deneyeceğiz artık. Aslında global şarkıyı da deneyin derim çok güzel hit alıyor. Bu arada mesela konu açılmışken yazayım. Bir çok kanal farklı dillerde şarkılar da atıyor hiç sorun olmuyor izleniyor aynı kanalda. Ama türkçenin yanına olur mu onu bilemem. Genelde ingilizcenn yanına fransızca ve ispanyolca koyuyorlar. Ama ınanılmaz kural ihlalleri var. Etiketlerden tutun da acıklamaya baslıkalra , alt yazılara kadar ne kadar hile varsa uyguluyorlar ve hiç kanalları kapanmıyor. Öyle hileleri var ki şu an yazsam sayfa tutar. Mesela sürekli başlık degisişiyorlar. Sürekli kapak. Bazen videoları izlenmeyenleri gizliye alıp yeniden yayınlıyorlar ve sıkı durun yayın tarihi yeni video olarak gorunuyor ve sisteme yeni video gibi dahil oluyor. Adamın izlenme yorumlar hepsi eski ama video tarihi yeni. Oynatma listesi hilelerinden tutun da yorum hilelerine kadar kanalları baştan sona spam. Ama biz her seyı dogru yapsak da kapatıyor.
Aman hocam dur

zaten beni ,çıldırtıyorlar hatırlatma,Türkiye ye yaptıkları eşitsizlik yüzünden inanılmaz sinirleniyorum,kaç defa tartıştım,malesef ülkemizdeki içerik üreticilerine yönelik böyle adaletsiz davranıyorlar,
dün burdan bir arkadaş,yabancı kanal görmüş müzik kanalı, böyle müzik kanalı bende yapayım mı dedi,bi baktım 18 artı yapay zeka videolar la dans müziği yayınlanmış,
dedim sakın yapma onay alamazsın dedim,ama onların para kazanması açık dedi,çünkü onlar yabancı, hersey serbest onlara dedim, malesef durum bu