temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kanal kapanması müzik olduğu için değil,youtubenin kendisinin saçma sapan insanlar tarafından yönetilmesinden kaynaklanıyor,utanmasalar,içerik üretiyorsun diye seni suçlayacaklar ,
ama içerik üretmene de muhtaçlar,malesef beyinleri bu kadar çalışıyor,akılları kapatmak üzerine kurulmuş

Yani kanal şu yada bu katagori olduğu için değil, youtube istediği zaman bi bahane bulur kapatır,en büyük bahaneleri de spam demeleri
ayrıca benim 1 müzik kanalım 1 yıl olmak üzere şükür sıkıntı yok,kapanırsa da alacağımı aldım
KORKMAYIN
Hala Türkiş müsic diye Yabancılar ülkemize yönelik 2 saatlik şarkılar üretiyor,hala onları görüyorum,Yani Devam ke
Yazdıklarım müziğe özel değil hocam. Konu öyle olduğu için yazdım. Bu konu her kategori için geçerli. Hatta yapay zeka olmasa bile fark etmiyor. YouTube shorst çıktıktan sona ve bu otomatik kanal denetimi saçma kararlar verdikten sonra bitti. Ayrıca Türkiye'yi güvensiz ülke olarak görüyor. Aynı videoyu abdden birisi atsın telefon doğrulamasını abdden ve abd kımlık atsın o kanalı kapatmıyor. Bir de YouTube Türkiye yardım bölümü tam bir felaket. Asla konuları bılmıyorlar ve asla yardım etmıyorlar. Ben sadece yapanlar temkinli ilerlesin diye yazıyorum.