Merhabalar,

Cursor isimli yazılımın politikaları gereği kullanıcıların sürekli alternatif arayışında olduklarını biliyoruz.
Cline ve Roo Code belki duymuş belki duymamışsınızdır çok stabil ve profesyonel çalışan Cursor ile neredeyse aynı düzen ve kalitede projeler üretebildiğiniz VS Code yazılımı.

Geliştirdiğimiz API Sistemi ile Cline ve Roo Code üzerinde sınırsız bir şekilde Claude Sonnet 4 kullanımını uzun süredir kendi projemiz için kullanıyoruz ve artık herkesin kullanımına açıyoruz.

Ücretsiz Test için iletişime geçebilirsiniz

7 Gün erişim sadece 250TL
30 Gün erişim sadece 750TL

KULLANIM Şartlarımız:
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, şartlarımızın tek amacı kötüye kullanımı engelleyerek tüm kullanıcılarımıza stabil ve kesintisiz hizmet sunmaktır.
- Bir api key yalnızca bir kişi tarafından kullanılabilir tespiti durumunda hizmet iptal edilmekte ve iade sağlanmamaktadır.
- Tek şartımız üst kısımdaki şarttır lütfen kötüye kullanım sağlamayarak herkesin stabil erişimini engellemeyelim

Detaylı bilgi ve test erişimi için öm atabilir veya telegram @bunniose yazabilirsiniz.

Kullanıcı Panelimizden ufak bir görüntü

Günlük token kullanımımız

MertcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Test API'si için teşekkür ederim. Gayet stabil çalışıyor.
Daha yoğun test edebilmek için 7 günlük üyelik aldım, memnun kalırsam uzatırım. İlgi için teşekkür ediyorum.
Xelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Test ortamını sağladı, gayet güzel kullanışlı 1 aylık alım gerçekleştirdim. Teşekkürler
hyesilkendir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
claude api alındı, çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim yeni projelerinizi heyecanla bekliyoruz ++
kapgankaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet alındı. İlgi alakası ve alımdan önce sunduğu test hizmeti için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca sonnet 4 diyip sonnet 4 sunabilen sayılı hizmetlerden birisi. (Belki de tek)
Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık kiralama işlemi gerçekleştirdim.
Sabırla yardımcı ve destek olduğu için teşekkür ederim.
uzaktanegitim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deneme sonrası 1 aylık alındı. Gayet ilgili ve hızlı alışveriş için teşekkürler.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonnet 4 api satın alındı, başarılı hızlı.
tankur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aylık satın alındı gayet başarılı ve nazik bir arakadaş saolsun
Timci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünden beri kullanıyorum, sorunsuz devam ediyor.
ferohers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben kullanıyorum sorunsuz.
muhdilmac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satın alma işlemi yapıldı hızlı ve güzel