Dostlar selamlar, bu forumdan faydalanıp aynı zamanda da bilgi paylaşımı yaparak katma değer üretmeye çalışan bir kardeşinizim.
Önceliğim buradan sadece ticari fayda sağlamak değil. Forum yönetiminin benden istediği tüm kimlik doğrulamalarını da gerçekleştirdim. Ama basit bir ticaret yapmaya çalıştığımda bile sırf ticaret puanım yok diye ne idüğü belirsiz biri gibi ya da direkt dolandırmaya gelmişim gibi davranıyor bazı arkadaşlar
Örneğin; En son açtığım kapatılmış Instagram hesabıyla ilgili yardım istediğim konu üzerinden bana ulaşan arkadaşların her biri farklı miktarlarda ücret talep ettikleri için bir kaç soru sormak istedim ödemeyle ilgili. Ancak bana fiyat veren bir kaç arkadaşımız benim ticaret puanım yok diye hor görüyorlar konuyu güvensizlikle bağdaştırıyorlar

Hadi fiyat farklarına bir şey demiyorum herkesin emeğinin değeri ayrıdır illa ki. Ama arkadaşlar benim burada önceliğim bilgi paylaşımı olduğu için henüz bir ticaret yapacak imkanı bulamadım. Hizmet almak istediğimde de böyle bir tavırla karşılaşıyorum
Ben inanıyorum ki tecrübeli bir üye zaten amacı dolandırıcılık olan kişileri ilk bakışta olmasada ufak bir incelemede *********** olduğunu ya da güvenilmez olduğunu anlar. Sırf ticaret puanımız yok diye zorbalamayın vallahi üzülüyorum. Ufak bir sitem etmek istedim bu konu vesilesiyle ama böyle bir iletişimle karşılaşan dostlar varsa da bu konu üzerinden dertleşmek ve sosyalleşmek isterim. Her şey para değil bence hele ki bugünlerde en çok birbirimize ihtiyacımız varken.
Eğer konuda kurallara aykırı bir durumdan bahsettiysem ya da yanlış bir mecradaysam da affola cezam neyse çekmeye razıyım. Sevgiler.