ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam tersine eskiden daha yaşanabilirdi şimdi Başakşehir son tercihlerden birisi olmalı. Eskiden daha nezih daha güzel bir yerdi. Ama şimdi öyle bir hal aldı ki mülteci toplama kampı gibi oldu. Tanıdığım en az 4 5 kişi evlerini satıp başka yerlere taşındılar.
Başakşehir büyük bir ilçe, acaba hangi konumundan bahsediyoruz? Mesela Kayaşehir, Metrokent gibi bölgelerde arap çok var ama hepsi zengin. Zeytinburnu, bağcılar, esenyurt gibi bölgelerdeki arap mültecilerden değiller. Keşke hiç olmasaydı evet ama zenginin de bana zararı ya da tedirginliği yok, kendi hallerinde takılıyorlar.

N0Sman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
farklı bir soru sorayım sizi istanbul'da tutan sebep ney?
Cevap veriyorum: İş yeri Anadolu ya da diğer büyük şehirlerde bu kadar iş fırsatı yok bunu kabullenmek lazım.

Lithack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lüks Villa arıyorsanız.
Şile > Kumbaba

Daha uygun
Şile > Doğancılı
Ahh ahhh nerde o para bizde

Disturbed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekonomik imkanım ne seviyede olursa olsun istanbulu asla tercih etmezdim şahsen. İlla ki olacaksada sarıyerde bir evim olsun isterdim, tabi o bölgede fiyatların biraz yüksek olduğunu duymuştum ama. Doğası ve sakinliği çok çok iyi seviyede.
Sarıyer çok iyidir gerekten, imkan olsa zaten ilk tercih.

KaanP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başakşehir/kayaşehir 2+1 ev 5 milyon civarı. Zemin kaya ve park sıkıntısı yok. Ama başakşehir içi çok trafik olmaya başladı ve biryere gideceğinde çok trafik çekersin. Onun harici iyi. Yeşillik bol ve park bahçe çok. Deprem korkusu yaşamazsın. O bölgede varsa sorun özelden sorabilirsin.
Hocam trafiği yine yok sayılır, mallof trafiğini çözseler mis gibi olur. e-5 gibi kanser bi trafiği yok, akşam 6da bi yoğunluk oluyor o da yapılan köprü ve yol düzenlemeleri hep. Evler daha ne kadar artabilir dedikçe daha çok arttı, ama 2+1 evleri o parayı yine de hak etmiyor. Belki yeni yapılan 26. bölge o parayı hak eder o da sıfır binalar diye. Ben burayı seviyorum ama şirket taşındığı için anadolu yakasına geçme ihtimalim var, minik bir araştırma yapıyorum o yüzden.