Ençok takıldığım ve üzüldüğüm nokta bir annenin bir kapıcıyı yada temizlikçiyi çöpçüyü vs göstererek okumazsan böyle sürünürsün tarzı bişeyler yapması. Bu anne babalar Allahtan hiç korkmuyor mu? Bu insanları üzerek ahını alarak başlarına yada çocuklarının başlarına bişey gelmeyecek mi sanıyorlar. Tavsiyem sizden utanan çekinen sizle birlikte görünmek istemeyenlerle çok yakın olmayın, kalabalıktaki kabahatin tenhada affı olmaz. O yüzden dik durun size yapılan saygısızlığa tepkisiz kalmayın.
Hocam farketmedim görmedim gibi yapıp işimi bitirip direk eve gidip pc başına geçiyorum.
Evde ailemin gözüne batmamak için balkonda kendime bir masa ve laptap ve eski masaüstü pc ekranımı bağlanmışım iş bitiminde direk zamanımı orda harcıyorum 🙂 hem ofise çıkmışım hissiyatı veriyor hemde kendi bölgem kendi alanım diyorum. Dizi film ve tv izlenmiyorum. Kendimi övmek için demiyorum yanlışım olduysa af buyurun sadece yaşamım bundan ibaret.
Arkadaşlarım beni cafe ye de çağırıyorlar arada bir gidiyorum fakat dozunu kacirmiyorum.
Bir uzaktan akrabam arkadaşım üniversite'de koruyup kolladığım biriydi. Annesi ona 1m tl ye araba almış arabası olduğu günden beri benimle dalga geçiyor sadece gülüyorum olsun diyorum ALLAH daha iyisini versin diyorum. Vs vs yani demek istediğim hayat çok acımasız wallahi zaman durmuyor hayat zorlukları zamanla yarışıyor.
Üstelik onların piyasa yapan çevreleri kız arkadaş ortamları var.
Benim ise kocaman r10 ailem ve TR de kendini kanıtlamış tanınmış ve halen başarıya imza atan abilerim var. Ha şöyle yardımcı olmadılar mı oldular oluyorlar da arada wp den yazışıyoruz o bile ilham verici.
Ben başarılı veya başarıya koşan abilerle takılmak istiyorum. Piyasa yapan arkadaşlarım Onların şuan yaptıkları benim en en son hedefim 🙂