Demek askersiniz diye sizden 2 katı fiyat istedi.
O şahıs, asker düşmanı vatan haini, terörist ve babası belirsiz biriydi sanırım. Belki de üniformanızı çıkarıp, gri renk paçavralar giyip, boynunuza poşu bağlayıp, ayağınıza mekap giyip, elinize de Ak47 alıp, "biji biji" deseydiniz 'aşağı bakan köpek pozisyonda' yoga bile yapardı belki (ayıp olmasın diye domalırdı demedim. Yogadan bahsettim) .
çok ağır konuşmuşsunuz. durumun milliyetçilik ile alakası yok. uyanık esnaf modeli işte, nöbetçi komutan izin verirse 5 metre yürüyüp kantinde olmayan şeyleri alabiliyorduk. e esnafta uyanık, bakıyor rütbe yok, başka yere gidemeyeceğimizi biliyor. öyle dediğin gibi olsa rütbeliye de aynını yapardı. olay tamamen açgözlülük ve fırsatçılık, ideolojik değil yani. terhis olduğumda telefoncuya girdim kulaklık 25lira yazıyor, ödeme yapıcam 40 lira istiyor. karadenizi sevemedim bu sebeple ama doğuya gezmeye gittim mardin'e, tipimden belli oralı değilim. yediğim içtiğim her yerde, bizden olsun misafirsin dediler ve zorla hesap ödedim. böyle esnaflarda var.