Sevdiğim, maddi manevi destek verdiğim bir arkadaşım vardı. Beni her yerden engelledi. Aramızda hiçbir husumet yoktu, ben kahroldum. Benim suçum neydi?
Bir yıldır sevdiği bir kişi vardı, ona sardı ama o kişi onu kullandı; parasını yedi, üstüne kullandı. O kişi onu sevmiyor ama o kişiye kafayı takmıştı. Ruhsal problemler yaşadı, ilaç kullandı, bileklerini kesti. Uzun, zor bir süreç geçirdi. Bir süre sonra toparladı sandım; derken yine o kişiye yazmaya başlamış, tekrar tartışma çıkmış aralarında ve ben bu süreçte hiçbir şey yapmamışken ona destek veriyordum. Bir baktım beni ve yakın olduğumuz kişileri de engellemiş. Şimdi alakasız kişilerle takılıyor.
Ben ne yaptım sana? Ben buldum, sanki ağzın kokuyordu; cebine para soktum, fatura borcun geliyordu, ödüyordum. Mekanlara soktum insan gördün. Biz seni abi yaptık, sen bize böyle yaptın. İçimde hem büyük bir kırgınlık hem de öfke var. Yakın da olsa bir güzel yüzüne tükürürüm. Aramızda 3 saatlik yol var, gidip uğraşmak istemiyorum. Arkadaşlarınızı iyi seçin, fazla değer sizi üzer…
Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi, ne düşünüyorsunuz?