3 tip methodum mevcut.

1. Bakiye yükleme sınırı olup 5-10 liralık bir hesaba 300-400 tl aralığında net bakiye eklenir. 1,5 günde iadesi yatar.

2: Bakiye yükleme sınırı olmayıp 5-10 liralık bir hesaba 2000 TL, 750-1500 TL aralığındaki bir hesaba 10.000 TL yüklenebilir, iadesi gün sonunda sadece 2 saat içerisinde geri yatar.

3: Bakiye yükleme sınırı olmayıp 5-10 liralık bir hesaba 2000 TL, 750-1500 TL aralığındaki bir hesaba 10.000 TL yüklenebilir, iadesi gün sonunda sadece 5-7 dakika içerisinde geri yatar.


  • Hiçbir methodta hesap bekletme, çerezleme vb durumlar olmamakla birlikte bakiyeler anlık yüklenir. Hiçbirisinde asla kart doğrulaması gibi saçma sapan işlem yapılmaz. Hiçbirisinde IOS hesap ile işimiz olmaz.
  • Hiçbir methodta reklamlar ikinci güne kalamz. İadeler belirtilen saat ve dakika öncesinde uygun olduğunuz zamanda başlatılmalı/alınmalıdır. (İade sistemlerinde reklamlar günlük yayınlanır.)
  • Hiçbir methodta kart doğrulaması yapılmaz, banka yada facebook ile iletişime geçilmez, form yada destek ile iletişime geçilip harcamaya itiraz edilmez. Hepsinde tüm sistem tek bir tıklama ile olur.