Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamadım!
Ne demek yani asker olduğun için 2 kat fiyat mı istedi????
neye şaşırıyorsun onu anlamadım bende. ülkenin hali bu. bir yere gidiyorsun apuk supuk ücretler var adisyonda, kuverinden tut da hesap yuvarlama diyerek +500 tl çakmaya kadar. bugün forumda biri konu açmış 80 ton mandalinam var, pazarda 100 liraya satıyorlar halde bana en faz 7-8 lira veriyorlar ne yapayım diye. profesörlerin ameliyata girmesi için "bıçak" parası diye ücret beklediği bir yerde yaşıyoruz. şaşırmayın, ödeyin geçin. birkaç gün önce internetten kedi kumu aldım. düzenli aldığım petshop 10litre kumu 200 liraya veriyordu, baktım nete 20litresi 240dan başlıyor, üste birde hepsi burada indiirm kuponum vardı, 40 litreyi 325 liraya aldım. 325lira nere, 800 lira nere. teknoloji geliştikçe, insanların ne kadar ahlaksız olduğuna tanık oluyoruz. şaşırılacak bir şey yok. bahsettiğim şeyleri test etmek istersen de şunu yap, pcdeki rami tam takma ve pc tamiri yapan bir yere götür, açılmıyor pc de. adam sana ya anakart yanmış ya da işlemci yanmış diyecektir, sağlam parçanı alıp 2. el donanım takacaktır. üste de dünya para alacaktır. bunu yap, sonra gel konuşalım iş etiğinden ve ahlakından.