89/1 aynısı başıma geldi alacaklı ve borçlu kişileri tanımadığım halde tebligat geldi, aynı gün aşağıdaki şekilde dilekçe yazıp adliyeden verdim. Yasal süre içinde itiraz edilmezse sanırım sizde o borçtan mesul oluyormuşsunuz.
T.C.
..
İCRA DAİRESİ
./
/..
DOSYA NO : BİRİNCİ HACİZ İHBARNAMESİNE İTİRAZ ÜÇÜNCÜ ŞAHIS : ALACAKLI : ALACAKLI VEKİLİ : BORÇLU : KONU : xxxx TL bedelli birinci haciz ihbarnamesinin tamamına süresi içinde itirazımdan ibarettir.
AÇIKLAMALAR :
Yukarıda numarası yazılı müdürlüğünüz dosyasında tarafıma İİK m.89 ve fıkraları uyarınca
/
/
tarihinde düzenlenen Birinci Haciz İhbarnamesi (EK-1) gönderilmiştir. Tarafıma gönderilen birinci haciz ihbarnamesini
/
/
tarihinde tebliğ almakla gönderilen birinci haciz ihbarnamesine süresi içinde itirazlarımızı sunuyorum.
Yukarıda numarası yazılı müdürlüğünüz dosyasında borçlu bulunan tarafın bende hiçbir malı, hak ve alacağı bulunmamaktadır. İşbu sebeple tarafıma tebliğ edilen
.. TLlik birinci haciz ihbarnamesinin tamamına, faize ve tüm ferilerine itiraz ediyorum.
TALEP ve SONUÇ : Yukarıda açıkladığım sebeplerle yasal süresi içinde birinci haciz ihbarnamesine yapmış olduğum itirazlarımın kabulüne karar verilmesini arz ve talep ederim.
Yazışma Adresi (Mernis):
Ad Soyad (İMZA)
Ek-1: BİRİNCİ HACİZ İHBARNAMESİ VE EKLERİ (3 Sayfa)
Evet hocam itiraz olmazsa borç o kişiye kalıyor. Teşekkür ederim bu şekilde dilekçe yazabilirim