Bu sorun youtube de genel bir sorun,video tarzı yada müzikle bir ilgisi yok,bak diğer,albüm çıkarma konumda paylaştığım rüzgar gülses kanalında da aynı sorun oldu,
ilk başta izleniyordu sonra kanalda tık yok, 8 görüntülemede kalıyor,youtube seo su youtubeyi batırıyor başka açıklaması yok
hocam gecen seneden kalma kanalsa devam edin,şuan öyle birşeyki üsteki arkadaşımıza da söylediğim gibi youtube kanalları berbat durumda,300,500 izletiyor sonra tamamen durduruyor,
senin kanal en azından azda olsa izlenme almış, devam et açılır umarım,müzik videosu yapacaksan uzun videolar yap,1 buçuk 2 saatlik,böyle azda izlense,uzun video olduğu zaman arada 1,2 video patlar en azından
Evet hocam zaten kanalın shorts sayesinde 1 milyon üstü izlenmesi vardı bu son attığım videolar sayesinde de 5-6 günde 200 saati geçti izlenme. 2 saat 10 dakikalık videolar atıyorum sizin dediğiniz gibi. Videoları da yapay zeka'yla Lofi girl tarzı loop videolar yapıyorum. Amerika kitlesi olduğu için CPM'i yüksek olacağını düşünerek adım attım bakalım hayırlısı. Güncelleme olursa updatelerim burayı.