Selam arkadaşlar,
21 Eylül'de Seobotx.com sitesinden
99$lık bir paket satın aldım. Sitede 80M backlink paketi gibi yazıyordu, ben de içinde sağlam bir backlink listesi olacağını düşünerek aldım.
Hemde kendi listeleri var ve çok iyi görünen sitelerden backlink gönderdiği gözüküyor. Göz boyama. İndex aldırsan dahi index almıyor.
Sonuç hayal kırıklığı
- Panele giriş yaptım, sözde backlink listesi kısmında sadece xxxxx yazıyor, yani tamamen boş.
- High quality, Premium backlink gibi kısımlar var site adını yazıyorsun ve backlink gönderiyor, sonra index yaptırıyorsun.
- Ne bir index artışı oldu, ne de ortada backlink diye bir şey var.
- Üstüne r10 üzerinden herkese 1M ücretsiz backlink dağıtan bir konu açmışlar. Ben de destek kısmından yazdım, R10daki konuyu görmesem bize vermeyeceksiniz herhalde dedim.
Bana cevap olarak aynen şunu yazdılar:Bugün 80M 20 kategori backlink listesi üyelerimizin panelinde aktif hale gelecektir.
Bu mesajın üzerinden 2 hafta geçti, hâlâ ortada hiçbir şey yok.
Yani hem hizmet teslim edilmedi, hem de verilen söz tutulmadı.
Ben ücretimi ödedim, ama vaat edilen şeyin %1i bile gelmedi.
Kısaca özet:
- 99$ ödeme yapıldı ✅
- Teslim edilen içerik boş ❌
- Verilen söz: 80M backlink listesi aktif olacak ama hâlâ yok ❌
- Ne index var, ne sonuç ❌
Hem ödeme yaptım hem de ortada hizmet yok.
R10da ücretsiz vereceğiz diye konu açıyorlar ama iş uygulamaya gelince hikâye.
Benim yaşadığım durum tamamen budur.
Elimde dekont, ekran görüntüleri ve destek mesajı mevcut.
Gerekirse hepsini eklerim, isteyen görebilir.
Kimse benim düştüğüm duruma düşmesin diye buraya yazıyorum.
Saygılar.
Ek olarak bir ekran resmi paylaşayım, sadece yazıda kalmasın.
Merhabalar yazdığınız olumsuz durum için oldukça üzgün oldugumuzu bilmenizi isterim.
Backlink listelerinde sorun yaşandığını farkındayız ancak an itibari ile sorun çözümlenmiş gün içerisinde aktivasyon sağlanacaktır.
sitemizdeki kullanıcı adınızı bizimle paylaşır iseniz wetransfer ile gönderimi tarafınıza sağlayabiliriz.
ancak bazı söylemlerinize katılmıyoruz backlinkler göstermelik vb siteler bize ait değil işlem yaptık raporu bu demiyoruz. siz işlemi kendiniz yapıyorsunuz. eklemeleri eş zamanlı olarak görebiliyor linklere tıklayınca linkinizin o sayfalarda oldugunu görebiliyorsunuz
backlinklerin inde almaması durumu bizimle alakalı yada sizle alakalı bir durum değildir indexlenmesi kolaylaştırmak için sistemlerimiz var ancak bazen biliyorsunuzki bir süredir bırakın backlinkleri insanların web sitelerinde bile indexleme sorunu ve zorluğu mevcut .
sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmayı arzu ederiz. backlink listeleri için üye adınızı ve mail adresinizi rica ederiz pm iletebilirsiniz.
Not : gecikme sebebi kendini hacker sanan kişilerce sitemize yapılan dos ve sızma girişimleri nedeni iledir. muhtemelen bildiginiz gibi bir kaç gün önce sızma girişiminde bulunuldu bu durumları engellemek adına çalışmalar yaptık bu nedenle gecikme oldu ancak bunun telafisi için ilettiğimiz gibi wetransfer ile gönderim yapabiliriz ve üyelik sürenize + tarih eklemesiz sağlayabiliriz önceliğimiz memnuniyetiniz.Saygılarımızla