Bir çok insanın içinden geçenleri yazmışsınız değerli hocam elinize sağlık bende ufak bir içimden geçeni yazayım. Alevi konusuna çok ufak değineceğim memleketim Tokat'ta sürekli çarşı alışverişi yaptığım bir esnas var 12 yıldır alışveriş yaparım benden büyük çok sevdiğim Milliyetçi ülkücü zıt görüşlerde olsakta gerçekten ticareti ve kişiliğini taktir ettiğim bir esnaf abim namazında niyazında çok sevdiğim birisi.
Her neyse geçen sene yaz ayı memleketteyken gene alışverişe gittim oturdum çay içtik alevi sünnü konuları açıldı, memleketimde max 10 12 yıl öncesine kadar Ramazan ayında çarşıda insan içinde su içemezdin içtiğin zaman neredeyse seni dövecek bir kitle vardı başıma geldi

Bu güzel esnaf abimin dediği şimdi yeniden bizleri Alevi sünnü kürt solcu sağcı şu bu ayrıştırmaya çalışıyorlar hele burada şimdi yeniden sünnü alevi ayrıştırmasına girmeye çalışıyorlar ama bizler buna müsade etmeyiz diyordu güzel milliyetçi esnaf abim.
Hepimiz Türk'üz kürdü, alevisi lazı, inançlısı, inançsızı hepimiz biriz aslında bir olmalıyız bu ayrımlara girmemeliyiz.