Ticaret puanım:
- Toplam Pozitif Bildirim 312
- Eski Ticaret Puanı 62
17+ yıllıkta forum üyesiyim. Yüzden fazla kişiye method satmışımdır. Şimdi son günlerde gerçekten insanı istemsizce düşünmeye ittiren bir duruma geldim.
Konuyu açanlar "Moderatör onayı yada bilgisi dahilinde açılmıştır" yazıyorlar. Konuları asla kaldırılmıyor/silinmiyor.
Ben aynı hizmetle alakalı konu açıyorum 3 saat demeden siliniyor ve bana moderatör bu konuların forumda yasak olduğunu beyan ediyor.
Merakta kalmamak elde değil. Yani benim konumda yazan içerik ile bu konulardaki içerik arasında sadece "Moderatör onayı yada bilgisi dahilinde açılmıştır" ibaresi bulunmuyor. Hizmet aynı hizmet, method aynı değil.
Meta'da İADE alma dışında bir method yok. İade alma konuları forumda yasak ise bu yasak sadece bana mı acaba diye düşünmeden edemiyorum.
IOS Methodu
300-500 TL Yükleme Methodu
Doğrulama Yapıp yüksek bakiye ekleme ve Form ile İade Alma Methodu
Doğrulama yapmadan Yüksek Bakiye Ekleyebilme Methodu
Hepsi de net olarak İADE sonuç itibariyle. Şimdi ilgili kategorideki Moderatör arkadaşlarımıza acaba bu konuları açan arkadaşlar kural dışı kalabilmeleri için
farklı bir method varmış gibi mi lanse ediyorlar?
Eğer farklı method olduğunu iddia eden birisi var ise ben methodlarına sattıkları fiyatları (20-30k civarına satıyorlar) değil X10 mislini vericem.
Methodların ne olduğunu anlamamak çokta zor değil zaten değil mi?