SAVIORHOST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir dehbli olarak tüm dehbli olan arkadaşlara benim tedavi şeklimi anlatayım.

Öncelikle gaps diyetini araştırın. Gerekirse gaps diyetisyeni ile görüşebilirsiniz. İşin en kolay yolu budur.

Zor kısmına gelecek olursak, Dehb ile otizm bi yerde birleşiyor. Bu tür hastalıkların ya da rahatsızlıkların en büyük sorunu bağırsak problemidir. Bizim bağırsakları düzeltmemiz gerekiyor.

Tabii bununla birlikte vitamin mineral takviyesi almamız gereklidir. Ben ilk başta tiens markasınız mutlivitaminini ve kalsiyum lesitinini kullandım. Ayrıca tiensin probiyotiğini kullanmanızı tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam 12 farklı probiyotik var. ( piyasada daha fazlası olanını o zaman bulamamıştım).

Bu söylediklerimi ortalama 5-6 ay kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca zararlı bütün yiyecek ve içecekleri hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor.

Tabii bununla beraber ne kadar doğal beslenirsek o kadar kar olur bizim için.

Aralıklı oruç ile süreç hızlandırılabilir. Vücuda Otofaji yaptırılarak serbest radikaller ciddi boyutta azaltılabilir.

Ayrıca acve hurması şiddetle tavsiye ederim. Yukarıdaki söylediklerimin hepsini yaptım. Bir yere kadar toparladıktan sonra aç karınla sabahları kahvaltı yerine günde 7 adet acve hurması yiyorum.

2 yıl önce çok ciddi boyutta sıkıntı çekiyordum. hiç bir işi başaramıyordum. icralık oldum. Boşanma aşamasına gelmiştim.

Fakat şuan büyük bir firmada bilgi işlem müdürü olarak çalışıyorum. Ayrıca startupum olan saviorhostu büyütmeye çalışıyorum.

Sorularınızı wp:05327232572 ile iletebilirsiniz.
Hocam yanlış anlamayın,
Sadece bir diyet ile gerçekten düşünme yapınızı vs değiştirebildiniz mi?