xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın müşterinizin ırkçılık yaptığını biz de gördük, ama konu bu değil, zaten kullanıcı yaptığı davranıştan dolayı cezalandırılacak.

Sizin de bir onceki mesajımda, bir onceki ve ondan onceki şikayet konularınızda tavrınız hep aynı, iade yok diyorsunuz, iade yoksa hizmeti verebiliyor olmanız gerekiyor. Hizmeti veremediginizi de saldırı aldığınızıda siz beyan ediyorsunuz, bu durumda ne yapacağız? Yol da gösteremeye çalışıyorum, bunuda kabul etmiyorsunuz. E burası da dingonun ahırı değil ne yazık ki üzgünüm. Super moderatör arkadaşlara devrediyorum konuyu. Gerekeni onlar yapacaktır. Benim yetkimin dışında kalıyor durum.

@EKA Reklam;
Merhabalar,
Kusura bakmayın ancak her ürün için şirket olarak iade etme zorunluluğumuz bulunmamaktadır. Kullanıcı mutlaka iade talep ediyorsa, gerekli yasal mercilere başvurabilir. Biz, müşterilerimizi mağdur etmemek adına elimizden gelen tüm çabayı göstermekteyiz.
Bu kapsamda, erişimlerde problem yaşanmaması için tüm network altyapımızı yurt dışına taşıyarak gerekli önlemleri alıyoruz. Ancak müşteri, yaşadığı soruna anlayış göstermek yerine ırkçılık yaparak hizmetimizi genel olarak kötülemektedir.
Ayrıca, söz konusu müşteri @PayTR; firmasına şirketimiz adına “Bu elemana nasıl POS verdiniz?” şeklinde bir konuda yer vermiştir. Bu durum da konunun ne kadar açık olduğunu göstermektedir.
Her şirket gibi biz de kullanıcı deneyimini en üst seviyede tutmak için çalışıyoruz. Tüm networkü Türkiye’de tutup hizmeti erişilemez veya kullanılamaz hale getirmedik. Yaşanan saldırı, Türkiye’de hiçbir sağlayıcının tek başına karşılayamayacağı büyüklüktedir. Bu nedenle saldırıyı yurt dışı trafiğinden süzüp Türkiye’ye erişim sağlamaktayız. Hâlen de bu şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.
R10 üzerinde birçok kullanıcıya hizmet sunduk. Bu hizmetlerimizin çoğunda müşterilerimizi memnun ettik ve iş birliklerimiz hâlen devam etmektedir.
Bu konudaki tavrımız açık ve nettir. İade politikamız şeffaftır. Konuya ilişkin kullanılan görseller de açık şekilde paylaşılmış olup herhangi bir düzenleme yapılmamıştır.
Saygılarımızla,
Brnchost Bilişim Teknolojileri